Søvn Coach

Denne artikkelen beskriver og forklarer den personaliserte Søvn Coach du finner i Somnofy Appen.

Nederst til høyre i hovedskjermen kan du velge «Coach»

Søvn Coach skjermen viser et introduskjonskort når du åpner den for første gang. En kort forklaring hjelper deg å forstå hva det er du ser på.

Etter å bli kjent med hvordan Søvn Coach fungerer, kan du bare lukke dette kortet. Videre ser du Min søvnguide med flere forklaringer.

Din Søvn Coach baserer seg på konkrete søvnråd fra validert forskning og offentlige anbefalinger. Dine egne søvnmålinger blir sammenlignet med anbefalingene — slik kan vi gi deg den mest nøyaktige anbefalingen som du kan teste selv for å få bedre søvn.

Via det blå (+)-tegnet kan du starte en veiledet nap.

Søvn Coach blir etter hver natt fylt med et nytt kort som forklarer om du har sovet bra eller dårlig. I tillegg kommer det ofte opp et nyttig tips som du kan prøve til neste natt. Vi begynner med de mest opplagte tipsene, men etterhvert vil Somnofy tilpasse seg dine forhold, ditt soveromsmiljø og dine vaner.

Ved å trykke på «Open Sleep Guide» får du detaljerte forklaringer på viktigheten av søvn og hvilke ulike tiltak som kan hjelpe deg å forbedre din egen søvn.

Hver kategori begynner med en tittel, for eksempel «Hvorfor bør du sove?», samt en kort innføring som svarer på spørsmålet og peker på viktigheten av de ulike delene av søvnen.