Avstandsinnstillinger

Å sette riktig avstand i Somnofy appen er viktig for at Somnofy skal fungere som den skal. Denne artikkelen forklarer hvordan man setter avstanden riktig.

• Trykk på hamburger-ikonet øverst til venstre for å komme til menyen.
  • Under Innstillingene finner du Enhet.
  • Finn Generelt og så Avstand til enhet
  • Sett avstanden så lang at (minst) hele overkroppen blir målet av Somnofy, selv om du skulle rulle deg litt lengre fra sensoren.

Om du deler sengen med din partner, se på denne videoen for en demonstrasjon om hvordan å sette avstanden slik at måleområdet bare dekker deg, men ikke partneren din.