(Mye) Bevegelse-varsel

Denne artikkelen oppsummerer hvordan Bevegelsesvarselet fungerer, og hvordan å aktivere det.

Somnofy registerer bevegelser med meget stor nøyaktighet. Dette kan gjøre det mulig å få et varsel på økt bevegelighet i løpet av natten, og i beste tilfeller få et varsel i forkant av at en person forsøker å gå ut av sengen.

Bevegelse varselet gir deg mulighet til å få et varsel dersom en bruker begynner å bevege seg mye i løpet av natten.

Under Varslingsregler og logger, velg Legg til varslingsregel.

Velg Bevegelse. Dersom man velger Default settings vil kravene for at et varsel blir sendt:

• Minimum tid tilstede (i måleområdet): 10 min
  • Gjennomsnittlig bevegelse siste: 5 min, Er større eller lik: 50

Dette kan endres dersom man trykker på Avansert.

Det kan også velges om det skal sendes et OK varsel dersom brukeren roer seg.

I tillegg kan man tilpasse Aktiv tid slik at varslene kun sendes feks på natten.

Hver pasient er forskjellig. Vi anbefaler å vente et par netter med datainnsamling og notere netter og tidspunkt med mye uro. Da har man et godt utgangspunkt for å sette tilpassede innstillinger og unngå unødvendig mange varsler. Gjerne ta kontakt med Somnofy Support dersom dere ønsker assistanse.