Eier av Somnofy

Om du vil dele din Somnofy enhet med noen, gi den bort, eller til og med selge den, viser denne artikkelen hvordan du kan endre eierforholdene.

• Trykk på hamburger-ikonet øverst til venstre for å åpne menyen.
  • Gå til Enhetsinnstillingene.
  • Scroll til bunnen av denne skjermen til du når Avansert.
  • Trykk på den lille pilen på høyre siden for å åpne opp flere menyvalg.
  • Under Eier av enhet beskrives det hva som skjer når du trykker på den blåe linken for å fjerne ditt eierskap

Pass på! Vær veldig sikker at du virkelig vil overføre eierskapet til Somnofy enheten til noen andre. Uten tillatelse fra den personen som får eierskap, kan du ikke få tilbake enheten.

For å knytte Somnofy enheten igjen til din brukerkonto, følg skrittene beskrevet i denne artikkelen.

Om du planlegger å gi bort din enhet (om så bare midlertidig) for at noen andre kan lage en ny brukerprofil og knytte enheten til den, kan du selvfølgelig gjøre det. Om du derimot vil ha tilgang til vedkommenes søvnanalyser, kan du også lage en brukerkonto direkte fra din egen app. Dette kan være en nyttig funksjon for familiemedlemmer som vil ta ekstra godt vare på sine egne ved å hjelpe dem analysere sin søvn. Denne artikkelen beskriver hvordan man gjør dette.