Hovedmeny

Navigering i hovedmenyen

Trykk på hamburger-ikonet øverst i venstre hjørnet av hovedskjermen for å åpne menyen.

Menyen hjelper med navigasjon til alle innstillinger.

Profil

Dine profilinnstillinger inneholder navnet ditt, kjønn, fødselsår, høyde og vekt. Derfor trenger vi informasjon om deg

Søvnguide

Søvnguiden gir deg konkrete råd til hvordan du kan forbedre din egen søvn. Lær om søvnguiden vår!

Hjelp

Finner du ikke svarene du leter etter på supportsiden vår kan du kontakte vår support avdeling. Kontaktskjema.

Enhetsinnstillinger

Du kan gjøre endringer på enheten din. Her endres blant annet alarminnstillinger, avstand, displayintensitet og pusteveiviseren. Lær om hvordan du endrer enhetsinnstillinger her.

Appinnstillinger

I appinnstillinger kan du endre språk, måleenheter og regulere hvilke søvn-økter som skal vises i søvn-historien.
 Lær om hvordan du endrer innstillingene her!

Integrasjoner

Hvis du ønsker å dele data fra Somnofy med andre tjenester kan du sette opp slike integrasjoner her.  Se hvilke integrasjoner som er mulig i dag!

Versjonsnummer

Nederst på siden vises versjonsnummeret til appen. Dette kan være viktig informasjon i en supportsak.