1. Supportsenter
  2. Helse og velferd
  3. Håndtere enheter, ansatte og brukere

Hvordan begynne å måle en ny pasient

Denne artikkelen forklarer hvordan du begynner å måle en ny pasient

Steg 1: Logg inn i health.somnofy.com

Steg 2: Opprette ny tjenestemottaker

Dersom den nye pasienten ikke har vært målt med Somnofy før, må du først opprette en ny tjenestemottaker. Dersom du trenger oppfriskning i dette, kan du ta en titt på artikkelen vår her.

Scenario 1: Ny tjenestemottaker tar over et rom med Somnofy allerede montert

Steg 3: Velg rett tjenestemottaker

Nå kan du koble sammen Somnofy enheten med den nye tjenestemottakeren.

Gratulerer! Du har suksessfullt byttet tjenestemottaker som måles.

Scenario 2: Ny tjenestemottaker tar over et rom uten Somnofy allerede montert

Steg 3: Flytt Somnofy enheten

Ta ned Somnofy fra et tomt rom eller lager og ta den med til det nye rommet. Dersom du må montere nytt veggfeste, kan du få en oppfriskning i hvordan å gjøre dette her.

Steg 4 (opt): Flytt Somnofy enheten til rett sone

Dersom Somnofy enheten befinner seg i feil sone, må disse stegene følges:

• Under Administrasjon og Enheter, finn enheten du vil bruke. Klikk deg inn på enheten.
  • Under "Informasjon om enheten" og "Sone", klikk på pilen ned og velg rett sone.
  • Dersom enheten allerede er koblet til en (gammel) tjenestemottaker, vil en advarsel om at knytningen til (gammel) tjenestemottaker blir fjernet. Klikk OK.
  • Dersom dere har navngitt Somnofy som romnummer, må dette endres under "Informasjon om enheten" og "Navn". Gi Somnofy det nye romnummeret som navn.

Steg 5: Velg rett tjenestemottaker

Nå kan du koble sammen Somnofy enheten med den nye tjenestemottakeren.

Steg 6: Still inn maksimal avstand

Nå som Somnofy enheten har blitt montert på et nytt rom, er det viktig at avstandsinnstillingen blir riktig. Mål opp avstanden fra Somnofys hode til enden av senga, og still inn denne avstanden under "Innstillinger for enhet" på "Maksimal avstand".

Gratulerer! Du har suksessfullt byttet tjenestemottaker som måles.