Sette opp ny Somnofy i ditt arbeidsområde

Denne artikkelen beskriver hvordan du setter opp nye Somnofy-enheter i arbeidsområdet ditt

Dette trinnet gjøres ofte før levering av Vitalthings support. Men noen ganger må du kanskje sette opp Somnofy selv. Denne artikkelen vil gå gjennom prosessen trinn for trinn.

Steg 1: Skru på Somnofy ved å sette inn strømkabelen.

Steg 2: Logg inn i Somnofy Connect app på nettbrett eller mobil.

Steg 3: Koble til rett enhet i Somnofy Connect appen. Sørg for at appen har tilgang til Bluetooth (iOS og Android) og posisjonstjenester (bare Android).

Det kan komme opp flere Somnofy dersom det er andre enheter i nærheten. Pass på at du velger rett enhet ved å lese av serienummeret på bunnen av hodet på Somnofy.

Dersom enheten din vises som Unavailable, er den allerede koblet til en annen bruker og ikke kan kobles til her. Dersom dette skjer med din enhet, ta kontakt med Vitalthings Support på support@vitalthings.com.

Trykk på enheten og klikk “Adopt”.

Steg 4: Plasser enheten i riktig sone
og klikk på “OK”.

Steg 5: Dersom du har koblet opp Somnofy et annet sted enn der enheten skal stå, kan du skippe WiFi konfigurering og skru av enheten.

Bilde1