Kom i gang!

Første gang? Denne guiden hjelper deg sette opp Somnofy om du aldri har gjort dette før.

1. Last ned Somnofy appen fra Google Play eller App Store.
  2. Koble Somnofy enheten til strøm ved hjelp av USB kabelen og strømpluggen.
  3. Plasser Somnofy enheten slik at midten av «hodet» peker mot midten av din brystkasse med sirka 60cm avstand og litt over madrasskanten.
  4. Åpne Somnofy appen på din mobil/nettbrett.
  5. Følg instruksjonene i appen.
  6. Etter

7. Etter at du har knyttet Somnofy enheten til Somnofy appen, kan du lage en forbindelse til WiFi nettverket hjemme. Du må være innenfor Bluetooth rekkevidde til Somnofy enheten for å kunne gjøre det.
  8. Somnofy sirkelfargen indikerer status: Oransje betyr ingen internett. Når Somnofy får nettverksforbindelse blir sirkelen først rød og forteller deg at du må forlate rommet for en første skann av soverommet, så blå, når skanningen har blitt gjennomført.
  9. Den blå sirkelen forteller at alt fungerer som det skal.
  10. Når Somnofy registrerer bevegelse, begynner sirkelen å blinke.
  11. Når Somnofy begynner å analysere din søvn, forsvinner sirkelen
  12. Nå er du klar! Ta en titt på våre andre artikler i Servicesenteret. Her er det mange nyttige ressurser, videoer og tips for at du kan få maksimalt ut av Somnofy. Om du støter på utfordringer, vil du kunne finne svar på dine spørsmål her.