Pålogging og passord

Denne artikkelen oppsummerer hvordan du logger deg på health.somnofy.com med passord-linken du fikk tilsendt av Somnofy systemet.

Når administratoren din oppretter en bruker for deg i Somnofys nettgrensesnitt, vil du automatisk motta en e-post fra Somnofy. Meldingen kan ha blitt plassert i SPAM-mappen hvis du ikke har mottatt den. Sjekk om den er der hvis den ikke har kommet i innboksen din. Klikk på lenken for å lage et passord kun for deg selv.

Slik ser meldingen ut:

Skjermbilde 2022-11-24 kl. 12.35.09

Et nettsted åpnes som ber deg om å "Update your password". Skriv inn passordet to ganger for å dobbeltsjekke at alt ble skrevet inn riktig. Trykk deretter "Submit".

Passordet er nå oppdatert for brukeren din og du kan trykke "Proceed to login".

Når du nå logger inn vil du se oversikten i fanen Dashboard.

Forgotten password

Hvis du har glemt passordet ditt, kan du trykke "Forgot your password?" på health.somnofy.com.

Her blir du bedt om å skrive inn din e-postadresse for å motta en ny e-post. Skriv inn e-postadressen og trykk "Submit".

E-posten med en ny lenke er sendt til adressen du oppga. Finner du ikke e-posten i innboksen din? Sjekk også søppelpostmappen din. Følg oppskriften i denne artikkelen fra begynnelsen når du har funnet e-posten.