1. Supportsenter
  2. Ofte Stilte Spørsmål

Somnofy enheten min er låst eller utilgjengelig

Denne artikkelen forklarer hva du kan gjøre for å frigjøre en låst eller utilgjengelig Somnofy enhet

Dersom din Somnofy enhet er låst eller utilgjengelig, betyr det at enheten allerede er koblet opp til en annen bruker. Da er det et par muligheter for å frigjøre enheten:

1. Du vet hvem som har brukt enheten før deg
(for bruk av Somnofy Research og app.somnofy.com)

I noen tilfeller vil Somnofy enheter rulleres mellom ansatte som ønsker å måle seg selv i en periode. Da kan man komme over at Somnofy enheten man skal ta over fortsatt er knyttet til en annen ansatt.

Dersom Somnofy enheten din er en Research-enhet, og du kjenner den som har brukt enheten før deg, kan de frigjøre enheten for deg. For å fjerne deres eierskap må de logge inn i Somnofy Reseach appen og gå til enhetsinnstillinger på sin gamle enhet. Under Avansert er det mulig å fjerne deres eierskap. Da vil enheten være klar for å settes opp på nytt.

IMG_1253-jpg

2. Enheten er allerede koblet til samme arbeidsområde, men er i feil sone
(for bruk av Somnofy Connect og health.somnofy.com)

Ofte pleier kommuner med mange Somnofy enheter å ha et par enheter i reserve. Disse kan være koblet opp til deres arbeidsområde, men ligge i en begrenset sone som feks heter "Lager".

Dersom den nye Somnofy enheten din allerede er koblet til ditt arbeidsområde, men ligger i en utilgjengelig sone, kan du spørre Systemeier (gjerne Velferdsteknologikoordinator eller en Avdelingsleder) om å flytte enheten for deg.

3. Du kjenner ikke til tidligere eier

Dersom Somnofy enheten din er utilgjengelig og du ikke vet hvem som har brukt den tidligere, kan du ta kontakt med Vitalthings Support for å få den frigjort. Send inn en forespørsel som sier "Låst enhet" og husk å ta med serienummeret til enheten i beskrivelsen.

Serienummeret står på klistrelappen på undersiden av hodet til Somnofy, og har formatet S/N: VTXXXXXXXX. Det holder å sende de fire siste bokstavene til Support.