Tidssone og -format

Denne artikkelen beskriver de forskjellige tidssone-innstillingene.

Ved å gå inn i Enhetsinnstillingene gjennom hovedmenyen finner du Tidssone  og Tidsformat i listen.

Standardinnstillingene for tidssone er slik at Somnofy henter denne informasjonen direkte gjennom internettforbindelsen. Dette gjelder også når du er på reise med din Somnofy enhet.

Du kan fortsatt velge en individuell tidssone manuelt ved å åpne listen av tilgjengelige tidssoner og velge en stor by i nærheten av deg.

På samme måte kan du justere tidsformatet ved å enkelt trykke på den aktuelle verdien på høyre siden av skjermen og velge 24t eller 12t som skal vises. Med 24t innstilling vises 23:05 tiden slik den er. Den samme tiden med 12t innstilling blir til 11:05p på Somnofy displayet.