WiFi innstillinger

Denne artikkelen forklarer hvordan du kan koble Somnofy til internett

Somnofy trenger en internettforbindelse for å fungere. Hver gang du endrer WiFi nettverket hjemme, eller når du er på reise må du knytte Somnofy til det nye nettverket.

• Slå på Bluetooth på mobilen.
  • Åpne Somnofy appen og trykk på hamburger-ikonet for å åpne menyen.
  • Velg Enhetsinnstillinger i menyen.
  • Scroll til bunnen av skjermen for å trykke på den blåe knappen Konfigurer WiFi. Du må ha bluetooth aktivert på mobilen og være i nærheten av Somnofy for å endre Wifi-innstillingene. Kort tid etter at du trykket den blåe knappen vises det en liste over alle tilgjengelige WiFi nettverk.
  • Velg hjemme-nettverket ditt og sett inn passordet. Er du på reise må du bruke tilgjengelig internett og tilhørende passord.

En liten ladebjelke viser fremgangen og dette kan ta litt tid. Men om du har satt inn riktig passord og valgt riktig nettverk, vil du snart få en suksessful forbindelses skjerm: Gratulerer! Din Somnofy er nå på nett og klar til bruk.