Brukerkonto

Denne artikkelen beskriver hvordan å opprette nye brukere i appen for å la familiemedlemmer teste Somnofy.

Ved å åpne Enhetsinnstillingene i hovedmenyen (som du når ved å trykke på hamburger ikonet øverst i venstre hjørnet av hovedskjermen) kan du endre hvilken Bruker som måles av Somnofy. image-jpeg-Jan-14-2021-05-05-37-52-PM

Under setningen «Hvem måler sin søvn med denne enheten?» vises profilnavnet ditt. Når du trykker på ditt navn åpnes en kort liste hvor du kan velge Opprett ny bruker.

Dette fører deg til skjermen som lar deg opprette en ny brukerprofil som inkluderer en e-post adresse og et passord. Avhengig av om du vil at vedkommende skal ha en egen tilgang til appen, eller om du skal ha full kontroll fra din egen app, kan du gi innloggingsinformasjonen til denne personen eller ikke.

Etter at du opprettet en ny bruker vil Somnofy samle inn søvndata for denne personen fra neste natt. Vær obs på å velge ut den riktige brukeren i hovedskjermen. Du gjør dette ved å trykke på den blåe bruker-boblen øverst i høyre hjørnet, som du ser på bildet.

Det kan føre til forvekslinger av søvnøkter om Somnofy enheten byttes flere ganger mellom personer på kort tid. Vær varsom over at den rette brukerprofilen er valgt i Enhetsinnstillingene, slik at alle analyser havner under riktig bruker.