Introduksjon til Dashbordet

Denne artikkelen introduserer Dashboard Oversikten på health.somnofy.com

Dashboard oversikten viser nåværende status for alle tjenestemottakere i den valgte sonen som er påkoblet en online Somnofy enhet.

Dashboard oversikten åpnes automatisk ved innlogging på health.somnofy.com. Oversikten oppdaterer seg automatisk hvert 10s. Fra administrasjonssystemet finner du Dashboard i menylinjen øverst.

image-png-Feb-20-2024-09-08-17-4534-AM

OBS:

Informasjonen som vises på Dashboard Oversikten er sirka 1-2 min forsinket. Plutselige endringer på oversikten skal ikke utløse umiddelbar alarmberedskap hos personalet og Somnofy er ikke å anse som et akutt pasientvarslingssystem.

image-png-Feb-20-2024-09-08-38-8145-AMØverst til venstre står navnet til Somnofy enheten. Dette er i utgangspunket serienummeret til enheten, men endres oftest til typisk romnummer, eller lignende. Rett under vises tjenestemottaker ID, en anonymisert ID som gjerne kan være Gerica-ID til brukeren.

I midten vises et ikon basert på nåværende status som samsvarer med fargen på feltet (mørk grå = sover). Status står beskrevet og blir etterfulgt av tidsinformasjon om hvor lenge status har vært slik. Her ser vi at personen har sovet de siste 1.5t.

Nederst i feltet vises informasjon om hvor mye bevegelse tjenestemottakeren viser, og hvilken pustefrekvens som måles. Bevegelse vises alltid når tjenestemottaker er tilstede. Pusterate vises kun når Somnofy klarer å låse målingen på pust - altså kun om ikke overkroppsbevegelsene overskygger pusteraten og dermed gjør målingene usikre. Når det vises pusterate, kan du stole på den.