1. Supportsenter
  2. Helse og velferd
  3. Håndtere enheter, ansatte og brukere

Endre enhetsinnstillinger for Helse & Velferd

Denne artikkelen oppsummerer hvordan å endre enhetsinnstillinger i Somnofy portalen på health.somnofy.com

Enhetsinnstillinger gjelder endringer på selve den fysiske Somnofy enheten montert på en helseinstitusjon eller satt opp hjemme hos en tjenestemottaker.

Etter innlogging med brukernavn og passord på health.somnofy.com trykk på Administrasjon i den øverste menylinjen.

Velg institusjonsnivået der enheten befinner seg på venstre siden. Finn enheten du ønsker å endre innstillinger for .

Endre navnet til enheten

Under Navn, fyll inn feltet med det ønskede navnet. Vi anbefaler å bruke romnummeret der enheten står.
endre_enhetsnavn

Hvilken tjenestemottaker måles

Under Tjenestemottaker, klikk på den lille pilen. Velg riktig tjenestemottaker som skal måles. Merk at dersom det er ny tjenestemottaker som skal måles, så må denne brukeren være opprettet fra før av. Dersom du er usikker på hvordan du oppretter ny tjenestemottaker, sjekk artikkelen vår.

endre_tjenestemottaker

Endre den maksimale avstanden

Denne anbefales å settes til sengekanten slik at hele kroppen til tjenestemottakeren kan måles, men området utenfor sengen begrenses.

endre_maks_avst

Ytterlige innstillinger gjelder om søvnmonitoring skal deaktiveres (link med egen artikkel), lysstyrke på displayet, om den ikke skal slås helt av (etter ønske fra tjenestemottaker), og om enheten skal kunne lage lyd.

TIPS:device_connect_app

Det er også mulig å endre de samme enhetsinnstillingene i Somnofy Connect appen ved montering.

Her kan du også opprette WiFi forbindelse som er nødvendig for å kunne endre innstillinger på health.somnofy.com