Filtere i health.somnofy.com

Denne artikkelen beskriver hvordan du bruker filtrene effektivt i health.somnofy.com

Når du først åpner søvnhistorikken til en bruker, vises alle søvnøktene. Da blir ofte søvndataene uorganiserte og mangler nytteverdi. Dette hindrer evnen til å få meningsfull innsikt i individets søvnkvalitet. La oss se på et illustrerende eksempel for bruk av øktfiltre.

Nedenfor viser vi alle øktene for en bruker. Denne brukeren hviler ofte eller blir i sengen i perioder i løpet av dagen. Derfor gir ikke søvnhistorien deres oss særlig innsiktsfull data om søvnvanene deres.

Kun lengre økter

For å kun vise lengre økter kan vi velge filteret "Tid i seng" for en bestemt tidsperiode, for eksempel 4 timer eller mer. Dette vil filtrere ut kortere økter og kun vise de lengre øktene.

add_filter_in_bed

Med dette filteret aktivert blir det mye enklere å få innsikt i pasientens søvnvaner.

Bare økter med søvn

For å vise bare økter med søvn, velger vi filteret "Total søvntid" og velger ønsket varighet. I dette eksempelet viser vi økter med minst 2 timers søvn.

Her ser vi at noe dagtidssøvn vises i historikken. Hvis vi ønsker å vise flere kortere øker, kan tiden settes til for eksempel 30 minutter.

add_filter_sleep

Nattesøvn kontra dagtidssøvn

En måte å se kun på nattesøvn er å aktivere filteret "Øktens starttid."

For å vise bare økter som startet om natten, kan vi velge standardfilteret i "Øktens starttid", som viser økter som startet mellom 20:00 og 08:00. Hvis vi ønsker å avgrense dette ytterligere, kan vi velge egendefinerte tidsintervaller, for eksempel fra 20:00 til 23:00.

add_filter_starttime_night

Vi kan bruke et egendefinert filter for "Øktstarttid" for å se på dagtidssøvn, for eksempel ved å bruke innstillinger mellom 08:00 og 16:00.

add_filter_starttime_day

Filtrene gir deg muligheten til å utføre personlige analyser av pasientenes data. Du kan gjerne prøve de ut og finne innstillingene som passer best for dine brukere.