1. Supportsenter
  2. Helse og velferd
  3. Håndtere enheter, ansatte og brukere

Hvordan deaktivere søvnmonitorering

Denne artikkelen oppsummerer hvordan å deaktivere søvnmonitorering for et bestemt tidsrom på dagen.

Å deaktivere søvnmonitorering kan brukes til å fokusere kun på søvn på nattestid for tjenestemottakere som tar regelmessige blunder på dagtid. Det kan også brukes for tjenestemottakere som ligger i sengen 24/7 slik at søvnøkten splittes på et bestemt tidspunkt.

Åpne Administrasjon på health.somnofy.com og finn sonen til enheten du ønsker å deaktivere søvnmonitorering for. Du finner deaktiveringsknappen i enhetsinnstillingene.

Trykk på knappen og velg tidsrommet du ønsker at søvnmonitorering skal deaktiveres.

deaktiver_monitorering

Endringene blir aktive umiddelbart, du trenger ikke å lagre siden.

• For å splitte en søvnøkt for tjenestemottakere som ligger i seng 24/7 anbefaler vi et 5-min vindu midt på dagen: 12:00 - 12:05
  • For å deaktivere søvnmåling på dagtid, velg et tidspunkt som med god margin dekker at personen står opp om morgenen og legger seg på kvelden: 10:00 - 18:00