Hvordan navigere Historikk i health.somnofy.com

Denne artikkelen hjelper deg forså hvordan å navigere Historikk i health.somnofy.com

Endre datovisning

For å endre hvilke datoer vi ser på, klikker på på datoene i høyre hjørne. Da dukker det opp diverse forlag til datoer man kan vise, alt fra de siste 90 dagene til de siste 3 dagene. Du kan også klikke på tilpasset og velge nøyaktige datoer.

filter_dato

Endre diagramvisning

I health.somnofy.com er to forskjellige typer diagrammer man kan velge mellom: bølgediagram og stolpediagram. Bølgediagrammet brukes som standard, men det er valgfritt hvilken du ønsker å bruke. For å endre mellom diagramtypene, trykker du på det lille diagramikonet under datoene, og velger typen du vil bruke.

stolpe_bolge_diagram

Endre søvnøkt filtre

Det er også mulig å begrense typen søvnøkter som vises i Historikken. Klikk på Filtre til venstre, og velg filteret du ønsker å bruke; enten "Tid i seng", "Total søvntid" eller "Øktens starttid".

sovnokt_filtre

Dersom du ønsker mer informasjon om hvordan å finne rett søvnøktfilter for dine brukere, ta en kikk innom vår artikkel om filtere i health.somnofy.com her