1. Supportsenter
  2. Helse og velferd
  3. Håndtere enheter, ansatte og brukere

Hvordan opprette en sone

Denne artikkelen oppsummerer hvordan man kan opprette forskjellige soner på forskjellige nivåer.

OPPRETT-knappen:

I webgrensesnittet på health.somnofy.com har vi bygget inn en "multifunksjonsknapp" for alt som skal opprettes. Denne knappen når du overalt. Den lar deg opprette tjenestemottakere, tjenesteytere og soner. Her har vi samlet alle aksjoner i én og samme knapp.

Logikken i sone-oppsettet i din kommune eller helseinstitusjon er kjernen i administrasjonssystemet på health.somnofy.com.

I denne artikkelen går vi gjennom oppsettet av et eksempel i "VitalThings Demo - Test kommune 1". I dette eksempelet skal vi lage en ny sone til en institusjon som heter "Avdeling 3", med to forskjellige etasjer.

Soneoppsett VitalThings Demo, Test kommune 1

I health.somnofy.com, velg Administrasjon og finn den overliggende sonen du ønsker å utvide. I dette eksempelet vil dette være "Test kommune 1".

Nå finner vi Opprett-knappen og velger Sone. Den nye sonen skal hete Avdeling 3 og ligge ett nivå under Test kommune 1.

lage_sone

test_kommune1_nor_done

Vi fortsetter å vi opprette etasjene på samme måte: Opprett – Sone – Legg inn navn – velg riktig overliggende sone.

Fortsett med å opprette soner for til dine sonenivåer ser lignende ut som i bildet til venstre.

Hvis du ender opp med en sone på feil nivå, kan du enten gi sonen et nytt navn for å tilpasse det til nivået den ligger under, eller du kan slette sonen for å så opprette den på nytt. Husk alltid å sjekke at sonen du oppretter havner under riktiger Overliggende sone nivå.