1. Supportsenter
  2. Helse og velferd
  3. Håndtere enheter, ansatte og brukere

Hvordan opprette tjenestemottaker

Denne artikkelen oppsummerer hvordan å opprette en ny tjenestemottaker som skal måles av Somnofy på health.somnofy.com

OPPRETT-knappen:

I webgrensesnittet på health.somnofy.com har vi bygget inn en "multifunksjonsknapp" for alt som skal opprettes. Denne knappen når du overalt. Den lar deg opprette tjenestemottakere, tjenesteytere og soner. Her har vi samlet alle aksjoner i én og samme knapp.

I portalen, velg Administrasjon i den øverste menylinjen. Navigér til sonen du ønsker å opprette en tjenestemottaker i.

Når du nå trykker på Opprett-knappen velger du Tjenestemottaker.

opprett_tjenestemottaker

Tjenestemottakeren blir nå automatisk lagt til sonen du har valgt i første omgang. Du kan fremdeles endre hvilken sone tjenestemottakeren skal opprettes i, om ønskelig.

Fyll nå inn informasjonen som kobler tjenestemottaker mot Gerica-ID eller løpenummer i institusjonen. Du kan bruke en ekstra beskrivelse, for eksempel adresse for hjemmetjenesten. Velg riktig kjønn og fødselsår for tjenestemottakeren og trykk på Opprett nederst på siden.

Gratulerer! Du har nå opprettet en tjenestemottaker.

For at du skal kunne samle søvndata for denne tjenestemottakeren, må den kobles til en eksisterende Somnofy enhet via Enhetsinnstillingene.