Koble Somnofy til din konto

Om du vil koble en (ny) Somnofy til din konto kan du koble den slik forklart i denne artikkelen.

Det er flere grunner hvorfor en vil koble til en Somnofy enhet til en eksisterende konto:

1. Du har gitt bort Somnofy enheten din til et familiemedlem eller en venn for at de kan teste dette unike verktøyet. Da har du kanskje fjernet din eierskap til enheten, og har nå fått Somnofyen tilbake.
  2. Du har kjøpt en ny Somnofy enhet for noen andre i familien som du gjerne vil se søvnanalysene til. Du kan legge til en ny enhet til din egen brukerkonto i Somnofy appen og opprette en egen brukerkonto til dine pårørende.

For å legge til en (ny) Somnofy enhet til brukerkontoen din, følg disse stegene:

• Gå til menyen ved å trykke på hamburger ikonet øverst til venstre i hovedskjermen.
  • Velg Enhet for å åpne enhetsinnstillingene.
  • Øverst i høyre hjørnet finner du et til hamburger ikonet som åpner en liste. Denne listen inneholder alle Somnofy enheter som er koblet til din konto. Antageligvis er det kun énhet for deg, eller ingen, om du har gitt bort din ene enhet midlertidig.
  • Trykk på (+)-ikonet øverst i høyre hjørnet for å legge til en ny enhet.
  • Følg anvisningene i appen og knytt Somnofy til WiFi nettverket.

Suksess!