Sjekk at rommet har tilgang til WiFi

Somnofy krever tilgjengelig trådløst internett (WiFi). Hvis det ikke eksisterer er det mulig å bestille et modem.

Somnofy krever stabilt trådløst internett (Wi-Fi) i rommet for at det skal fungere. Sjekk at rommet/rommene som Somnofy skal brukes i har dette på forhånd.

De aller fleste har tilgang til Wi-Fi på rommene i dag, men kvaliteten på det trådløse nettverket kan variere. For å teste dette kan du gå inn i de ulike rommene og teste tilkoblingen til det trådløse nettverket på forhånd for å finne ut om den er god nok.

Modem løser problemet med dårlig nettverk

Dersom forsøkspersonen ikke har et stabilt trådløst nettverk, er det mulig å bestille et modem som plugges inn i stikkontakten til Somnofy. Somnofy vil da være online så snart du kobler den til.

Modem

Hvis du trenger et modem, kan du kontakte Vitalthings support