Status

Denne artikkelen forklarer viktigheten av status indikatoren i enhetsinnstillingene.

Status står rett under enhetsnavnet øverst i enhetsinnstillingene. Den har den viktige funksjonen å indikere om Somnofy enheten har en aktiv internett forbindelse.

Bildet på venstre siden viser grønn ONLINE som betyr at alt fungerer som det skal. Somnofy er på nett og klar til å analysere din søvn.

Om status bytter til rød OFFLINE bør du sjekke WiFi innstillingene som beskrevet her.

Om WiFi forbindelsen er ustabil kan dette føre til at Somnofy mister kontakt med nettet ofte. Prøv å forbedre WiFi signalen ved å flytte ruteren nærmere soverommet eller sett opp en WiFi repeater som du kan få i din lokale elektronikk butikk.