WiFi konfigurering i Somnofy Connect

Denne artikkelen beskriver hvordan en kobler en eller flere Somnofy enheter til WiFi nettet.

Somnofy må være tilkoblet WiFi for å sende søvnanalyser. Dersom WiFi nettet ikke fungerer i en liten periode, vil søvndata bli lagret internt på selve Somnofy enheten inntil internettforbindelsen igjen er oppe. Ingen søvndata vil bli tapt om Somnofy har kontinuerlig strømforsyning.

Tips:WiFi GIF (Copy)-high

Skal du koble flere enn én Somnofy til WiFi?

• Velg App Settings i menylinjen nederst til høyre.
  • Under Predefined WiFi configuration trykk på Update.
  • Vinduet som kommer opp lar deg legge inn Nettverksnavn og Passord som skal være standard for alle enhetene.

Configure WiFi

Slik konfigurerer du WiFi innstillingene:

• Steg 1: Opphold deg i nærheten av Somnofy enheten. I Somnofy Connect appen, velg Devices i menylinjen nederst til venstre.
  • Steg 2: Velg riktig sone for å få opp en liste over enheter som ligger i denne sonen.

Steg 3: Velg nå én og én Somnofy enhet under Devices i listen til hver sone og trykk på Configure WiFi. Du får opp tre valg.

1. Hvis du har lagt inn WiFi konfigurasjonen fra tipset kan du nå velge Use predefined settings.
  2. Hvis du ønsker å fylle inn informasjonen om et annet WiFi nett velger du Scan for WiFi networks. Fyll inn WiFi passordet og koble deg til nettverket.
  3. Om du vil slette den aktuelt gjeldende WiFi konfigurasjonen til enheten trykker du på Clear WiFi configuration.
  • Steg 4: Når alle enhetene viser Online er du ferdig.