Enhet frakoblet varsel

Denne artikkelen oppsummerer hvordan Enhet frakoblet-varselet fungerer, og hvordan å aktivere det.

Av ulike grunner kan Somnofy miste nettet eller strømmen og dermed bli frakoblet. Skulle dette skje, er det viktig at man finner årsaken fort slik at man ikke mister noe søvndata. Vi anbefaler å akrivere Enhet frakoblet-varselet for alle enheter.

Enhet frakoblet-varselet gir deg mulighet til å få et varsel dersom en enhet går offline uforventet.

Under Varslingsregler og logger, velg Legg til varslingsregel.

Velg Enhet frakoblet. Dersom man velger Default settings vil kravene for at et varsel blir sendt være:

• Nedetid større eller lik: 10 min

Dette kan endres dersom man trykker på Avansert.

Det kan også velges om det skal sendes et OK varsel dersom enheten kommer seg online igjen på egenhånd.

Dersom en enhet er frakoblet, er det lurt å prøve å restarte enheten og WiFi-et som den er koblet til. Dersom du ikke får enheten oppe og gå igjen, ta kontakt med Somnofy Support.