Forutsetninger for at Somnofy fungerer

Denne artikkelen oppsummerer hvilke ting som må være på plass for at Somnofy skal fungere, og hva som skjer dersom disse ikke er på plass.

Somnofy trenger visse ting for å fungere optimalt. De viktigste er:

• Strømuttak tilgjengelig og beskyttet
  • God WiFi dekning/bruk av modem
  • Installasjon gjennomført etter monteringsanvisning

Hva skjer dersom det er strømbrudd i løpet av natten?

Hvis det oppstår strømbrudd eller ledingen blir trukket ut i løpet av natten, vil den pågående søvnøkten avsluttes. Dataene vil lastes opp i skyen og bli gjort tilgjengelig når enheten får tilbake strømmen. Ved strømbrudd vil ingen data bli samlet inn, og det er viktig å undersøke årsaken til strømbruddet så fort som mulig. Dette kan være alt fra problemer i infrastrukturen, til en strømkabel som har blitt nappet ut.

Hva skjer dersom WiFi faller ut?

Dersom WiFi er ustabilt, vil fullstendig søvndata forstatt bli tilgjengelig i løpet av morgnen når WiFi tilkoblingen er god. Ustabilt WiFi kan derimot skape forsinkelser i status på Dashbordet. Dersom du er usikker på om WiFi er stabilt og sterkt nok hos dere, kan dere ta kontakt med IT på din avdeling eller Vitalthings Support for å få en kort analyse av WiFi-signalet.

Dersom WiFi faller ut fullstendig, kan enheten lagre data internt på enheten fram til WiFi tilkobling gjenopprettes. Somnofy kan lagre opptil 14 dager med data internt før minnet er fullt. Da er det viktig at Somnofy ikke mister strøm i denne perioden. Dersom dette skjer vil dataene bli tapt.

Hva skjer dersom Somnofy ikke er installert etter monteringsanvisning?

Det finnes mange forskjellige måter å sette opp en Somnofy for å samle inn data. Det viktigste under montering er at Somnofy ikke står for langt unna personen og er vinklet mot brystkassen uten for mange blokkeringer mellom Somnofy og personen. Dersom Somnofy ikke monteres på riktig måte kan det påvirke datakvaliteten, både for søvndataene og tilstedeværelse. Les mer om monteringsanvisning her.